Newcomers

VerksamhetRFSL

RFSL Newcomers Sjuhärad

(for english, read below)
RFSL Newcomers Sjuhärad är en mötesplats och ett nätverk med och för hbtqi-personer: en plats för nyanlända, migranter och människor som varit i Sverige länge som vill umgås i ett tryggt sammanhang och stärka den antirasistiska kampen för hbtqi-personers rättigheter såväl som stötta varandra i arbetet för allas lika möjligheter.
I RFSL Newcomers Sjuhärad ges chans att träffa nya vänner och vara med i ett hbtqi-sammanhang. Vi vill skapa utrymme för dina behov och idéer och kan även ge kontakter till jurister och arrangera rådgivning.

Alla är välkomna och fokus är alltid att skapa mötena tillsammans och se till att det blir vad vi vill och behöver. Om du vill träffas andra gånger än på de öppna kvällarna är du välkommen att höra av dig!

Ta kontakt med Stina Nilss för mer information

Besöksadress: RFSL Sjuhärad. Magasinsgatan 1, 504 35 Borås
Mail: newcomers@sjuharad.rfsl.se
Telefonnummer till Stina Nilss: 070 – 230 36 53

Välkommen!
Nyfiken på våra utställningar som vi är på turné med ? Kolla på denna sida!

**************
English
RFSL Newcomers Sjuhärad is a meeting place and a network with and for LGBTQI people: a place for refugees, migrants and people who’ve lived in Sweden for a longer time and want to hang out in a safe environment, create a stronger anti rasistic struggle for LGBTQI peoples rights and support each other in the work for equal opportunities.

Adress: RFSL Sjuhärad. Magasinsgatan 1, 504 35 Borås
Mail: newcomers@sjuharad.rfsl.se
Telephone to Stina Nilss: 070 – 230 36 53

Welcome!

Watch ino movie about Newcomers here:
https://www.youtube.com/watch?v=_-AW_am8mCc